Abonnement til veger i Løiten Almenning

Den 1. januar 2020 ble det byttet bomsystem for vegene i Løiten Almenning. Det nye systemet baseres på skiltgjenkjenning ved hjelp av kameraer. Norgesbom/Youpark som er markedsleder på slike systemer er valgt som leverandør, og de har pr. i dag 50 tilsvarende anlegg og 35 000 brukere rundt i Norge. Fordelen med det nye systemet er at det vil bli slutt på all kø ved bommer samt at det muliggjør en mer fleksibel abonnementsløsning.

Nedenfor finner du mer informasjon om forskjellige betalingsalternativer og priser:

Betalingsalternativer:

  1. Betaling innen 48 timer: Du betaler bompasseringen din med ditt betalingskort (bankkort/Visa osv) på youpark.no innen 48 timer. Betalingen er sporløs.
  2. Faktura: Kjører du igjennom bommen uten å foreta deg noe, så vil kjøretøyets eier motta en faktura i posten på bompassering + fakturagebyr på kr 79,-
  3. Abonnement: Det vil bli tilbudt flere forskjellige abonnementer i det nye systemet. Disse er listet opp under priser nedenfor. For å kjøpe abonnement, gå inn på youpark.no, og velg Løiten Almenning eller Budor som lokasjon. Her blir du guidet igjennom hele kjøpsprosessen.

Fornyelse av abonnement:
Kunder som har kjøpt abonnement vil få et varsel om dette på SMS og e-post en uke før abonnementet går ut. Abonnementet løper fra kjøpsdato, og dermed ikke nødvendigvis fra årsskiftet. Huket du av for «automatisk fornyelse» så vil du når abonnementet går ut få tilsendt en ny e-post med betalingslink (for kortbetaling), eller en faktura i posten om du valgte dette. Vær oppmerksom på at det er kun betaling med kort som er gebyrfritt. Det er også viktig at betalingslinken benyttes innen 48 timer fra den blir utstedt, da Youpark ikke har anledning til å trekke noe automatisk fra betalingskortet som ble benyttet i fjor hvis du valgte dette. Du trenger altså ikke kjøpe et nytt abonnement hvis du allerede har et aktivt, avvent til du får varsel om at det må fornyes, og deretter mottar egen e-post med betalingslink.

Om du ikke huket av for automatisk fornyelse vil abonnementet gå ut gyldighetsperioden, og du må evt. kjøpe et nytt abonnement.

Du kan til enhver tid sjekke abonnementsstatus og gyldighetsperiode inne på «min side» på youpark.no. Har du spørsmål, så ring gjerne kundeservice på 47 70 07 00 om du trenger hjelp.

Priser for enkeltpassering og ulike abonnement gjeldende fra 1.1.2023 (uendret fra 1.1.2022):
Enkeltbillett personbil: kr 75,-
Enkeltbillett lastebil/traktor/buss: kr 110,-
Klippekort 10 – klipp: kr 700,-
Helårskort en bil: kr 1 375,-
Helårskort to biler: kr 2 100,-
Helårskort tre biler: kr 2 850,-
Halvårskort: kr 800,-
Lastebil, traktor og buss årskort: kr 2 800,-
Klippekort lastebil – 50 klipp: kr 5 000,-

Beitekort for perioden 1.5.23 – 31.10.23 (etter forhåndsgodkjenning).

Enkeltbillett Mosjømarka: kr 65,- (til Vipps nr. 134887 eller betaling i bomkasse)

Vegavgiftskortet (helårskort og sesongkort/halvårskort) gjelder for alle vegene i Løiten Almenning (Budorvegen, Østre Fjellveg, Savalsætra og Mosjømarka).

Beitekort for perioden 1.5.22 til 31.10.22 må forhåndsgodkjennes hos Løiten Almenning. Husk å skrive inn gnr. og bnr. i kommentarboksen ved kjøp. Beitekortet kan benyttes umiddelbart etter man har lagt inn nummerskilt på kjøretøy. Ved å velge “Automatisk fornyelse” på “Min side” i registreringsprosessen hos Youpark, vil du bli varslet pr. SMS og e-post 7 dager før utløp om at abonnementet fornyes automatisk. Du slipper da å tenkte på dette hvert år og abonnementet fornyes hvis du ikke foretar deg noe. Det er krav om forhåndsgodkjenning ved kjøp av dette abonnementet. Du vil motta en SMS når de søknad er ferdigbehandlet.

For kjøp av abonnement, gå inn på youpark.no og velg/søk opp Løiten Almenning eller Budor.
Brukerveiledning Youpark finner du her

Hilsen Løiten Almenning

Translate »