Gjestegården

B

Budor Gjestegård gjenåpner veldig snart og vi gleder oss over det. Det er Barbara Mach og Ole Martin Kildahl/Bakken Øvre Gårdsmat som skal samarbeide om det nye serveringstilbudet på Gjestegården.

Barbara har et stort hjerte for Budor. Hun har tidligere vært ansatt på Budor i flere år, med ansvar for alt fra booking til vask. Etter hvert startet hun sitt eget selskap, Løten Utleie og Vask AS, som sikkert mange kjenner på Budor. Hun har samarbeidet med Budor Hytteutleie i flere år og kjenner Budor godt. Nå har hun etablert selskapet Matstua AS, som skal drive Budor Gjestegård i tett samarbeid med Bakken Øvre Gårdsmat AS og Ole Martin Kildahl.

Budor Gjestegård tar sikte på åpne dørene igjen fra 12. oktober, og kommer til å holde åpent tirsdag til søndag hver uke. Vi kommer tilbake til åpningstider så snart de er klare.

Det legges opp til en meny med blant annet medisterkaker, karbonader, flesk og fisk, samt smørbrød, vafler og kioskvarer. I tillegg til tradisjonsmaten fra Bakken Øvre Gårdsmat, dukker det opp en nyhet – Budorbolle fra Løten Bakeri.

Etter høstferien avsluttes avtalen med dagens vertskap på Skipøb`n og Barbara overtar også driften av den og kiosken i skianlegget.

Espen Bjørkheim vil fortsatt samarbeide med oss og bidra til avvikling av arrangementer på Budor.

Vi ønsker de nye driverne av Budor Gjestegård masse lykke til!

Les artikkel om gjenåpningen i Østlendingen her

 

 

Translate »