Stolpejakt på Budor

Stolpejakt i Løten og på Budor har vært en stor suksess de siste årene og derfor er det utrolig flott at dette også tilbys i 2020! Stolpejaktkart er lagt ut i postkassa under den store peisestua ved Budor Gjestegård.

Nyhet! I samarbeid med Løten O-lag har Budor 12 nye stolper å erobre, den største utfordringen er nok stolpen på Gitvola, 841 m.o.h. Disse stolpene tar lettes med sykkel, men er også fine turmål med utgangspunkt fra Budor.

Hvordan du går jeg fram?
Last ned Stolpejaktappen og søk opp kartet under Løten og velg kartet: Sykkel og vandrekart Budor og omegn.

Stolpejakten avsluttes den 2. november.

Vi ønsker lykke til med jakten på stolpene, enten til fots eller på sykkel i Budorområdet/Løtenfjellet!

Utsnitt av stolpejaktkartet for Budorområdet

Om Stolpejakten i Løten
Stolpejakten i Løten er et samarbeid mellom Løten kommune og Løten o-lag. Det er flere kommuner som har stolpejakt, så du kan samle flere stolper når du er på tur. Disse finner du på appen for Stolpejakt eller på www.stolpejakten.no. For å få til dette tilbudet er man avhengig av velvillige grunneiere og det bes derfor  om at alle stolpejegere respekterer privat eiendom og bare kjører på godkjente veger.

Finn stolper
Det er i alt 60 stolper å lete etter på dette kartslippet fra «Stolpejakten i Løten» (innringet på kartene). Det er et kart i området Løten Sentrum, Mosjømarka og Budor. Stolpene i Løten sentrum og Mosjømarka ble sluppet 1. mai, og den 29. mai slippes de på Budor. Hver stolpe består av en meter høy trestolpe med nummer og en bokstavkode, samt en QR-kode for deg som vil bruke smarttelefon til å registrere stolpene.

Stolpejakten er et gratis tilbud og går ut på å finne stolper sentralt plassert på forskjellige steder i Løten . Hver stolpe består av en meterhøy trestolpe med nummer og en bokstavkode, samt en QR-kode for deg som vil bruke smarttelefon til å registrer stolpene. Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i byen og distriktet. Stolpejakten er en allmennyttig forening som skal bidra til økt fysisk aktivitet blant folk flest i hele landet.

Les mer stolpejakten i Løten her

Translate »