Om Budorområdet

Budor – porten til Hedmarksvidda!

Budor er en destinasjon som eies og driftes av grunneier Løiten Almenning. Med en beliggenhet 1,5 time kjøretid fra Oslo og 1 time fra Gardermoen, har Budor forsterket sin posisjon som et attraktivt utfartssted og hytteområde. Budor er et utmerket sted for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper på Hedmarksvidda. Her finner du skiglede i Norges fineste skiløyper.

På Budor finnes i dag ca. 1 100 hytter, i tillegg er det 19 leiligheter tilknyttet Budor Gjestegård.

I Budor Skianlegg er det gøy for små og store. Her kan du trygt la barna boltre seg på ski eller kjelke. Anlegget er et av få med egen kjelkenedfart. Nederst i bakken har vi et koselig, tilrettelagt område hvor hele familien kan kose seg foran grillen eller rundt akebakken med eget transportbånd, spesielt egnet for de aller minste.

Budor ligger med store naturreservater på hver side. Her vil du alltid ha god tilgang til uberørt natur som en kilde for gode opplevelser. I et tett samarbeid med Hamar og Hedemarken Turistforening kan Budor tilby mange fine turer for store og små sommer og vinter.

I Koiedalen kan du oppleve skogens ro på en lett tilgjengelig måte. Koiedalen består av en samling skogskoier, som hver for seg forteller historien om skogsarbeideren. I tillegg til koier og gapahuk er det tilrettelagt med grusede stier, der det finnes både lekeapparater for barna og sitteplasser for alle. Her kan hele familien kose seg sammen. Koiene er nyrenoverte og til utleie.

Velkommen til Budor!

Translate »