Alpinkurs

Nordbygda Løten Ski Alpint har tilholdssted i alpinbakken på Budor. Her er det muligheter å delta uansett hvilket nivå man er på. Alpint er en veldig fin familieidrett hvor både barn og foreldre kan være ute å stå på ski sammen. Vi oppfordrer derfor alle til å ta med skiene oppi bakken og bli med. Det er også en egen seniorgruppe for de godt voksne som har lyst til å bli bedre til å stå på ski. Det er faste treninger på tirsdag og torsdager. I tillegg er det ofte medlemmer fra alpingruppa til stede i helgene, det settes da opp løype og det vil være mulig å drive med egentrening.

NL Ski har et fast opplegg for nybegynnere på torsdagskvelder. Ta kontakt med NL Ski på alpint@nlski.no for mer informasjon.

Treninger:
Tirsdager – 18.30 – 21.00
Torsdager –18.00 – 20.00 (Bakken er stengt, kun åpen for medlemmer i NL Ski).

Nybegynnerkurs i alpint 7-8. januar 2023:
Nordbygda Løten ski ønsker igjen å invitere til nybegynnerkurs i alpint på Budor. Kurset egner seg for både voksne og barn som ønsker å lære og stå på ski. Ved dette kurset er det satt en nedre aldersgrense på 5 år. Kurset har en varighet på en dag med oppstart kl. 10.30 og avsluttes rundt kl.15.00.

Avhengig av hvor mange påmeldte det blir, så vil det enten bli gitt 1 til 1 opplæring, eller oppdeling i mindre grupper. Gruppene blir da satt sammen av deltagere på ca. samme ferdighetsnivå. Det legges opp til en lunsjpause ca. kl. 12.00. Deltagerne tar selv med seg mat og drikke. Det anbefales at foreldre er tilstede under hele dagen. For de som ikke har ski så kan dette leies i skiutleien på Budor, les mer her. Vi bruker ikke staver. Kursavgiften er på kr 1 200,- Dette inkluderer heiskort.

Les mer meld deg på kurs her

Kontakt oss:
Hvis det er noe du lurer på er det bare å komme bortom oss i bakken eller ta kontakt på alpint@nlski.no

Translate »