Hundekjøring

Vår samarbeidspartner Hedmarksvidda Husky tilbyr hundekjøring på Budor enten fra Koiedalen eller Korpreiret. En utrolig morsom aktivitet med fart og spenning for både små og store! Her er et utvalg av deres tilbud: 

Hundekjøring med overnatting i tømmerkoie:
Hedmarksvidda Husky tilbyr denne unike kombinasjonen som er enestående i Norge. Hundekjøring med glade Siberian Huskies gjennom vakker skogsnatur og over nakne vidder. Du/dere kjører eget undespann inn til koia med guide-team som leder an. Det samme på retur. Opplev spenningen med ekte hundekjøring, stillheten og roen på Hedmarksvidda. I koia finner du det du trenger for et kort eller lengre opphold. Koiene ble i eldre tider benyttet til bo og overnatting for de som arbeidet i skogen. Den kommersielle bruken i dag er et viktig bidrag for å vedlikeholde og ta vare på bygningene og historien rund dem.

Aktiviteten må forhåndsbestilles. For pris og booking av hundekjøring, ta da direkte kontakt med Asbjørn og Kjersti på e-post: kjersti.vogt@hedmarksviddahusky.no eller tlf. 478 28 259.

Pakkeløsninger: 
Det er også mulig å få laget gode pakkeløsninger med hundekjøring, mat og overnatting til grupper i forskjellig størrelse, i samarbeid med Budor Gjestegård og Budor Hytteutleie. Ta kontakt for pakkepris.

For mer informasjon, se Hedmarksvidda Huskys nettside
Hundekjøring, bortsett fra drop-in datoer, må forhåndsbestilles. For pris og booking av hundekjøring, ta da direkte kontakt med Asbjørn og Kjersti på e-post: kjersti.vogt@hedmarksviddahusky.no eller tlf. 478 28 259. 

Translate »