Sykkel og turer

Budor er et flott utgangspunkt for sykkel og vandring! Her kan du nå gode og unike turmål både til fots og på hjul. Fra sykkelsetet ruller du på historisk gamle og gode fjell- og seterveger. De tar deg inn i det grønne viddelandskapet, som brytes opp av gamle setervoller, krokete furuskog og åpne myrer kledd i hvit myrull.

Se beskrivelse av turforslag vandring i Budorområdet her. Vi har også laget et sykkel- og turkart for Budorområdet (se under),kartet kan du få kjøpt på Budor Gjestegård i åpningstiden.

Stolpejakt på Budor og i Løtenfjellet har de siste årene vært en stor suksess! I år har vi derfor utvidet tilbudet i samarbeid med Løten o-lag. Det er laget et eget sykkelstolpejaktkart for Løtenfjellet med 15 stolper, som fint kan tas som sykkelturer i området. Det finnes i tillegg 20 stolper til i Budorområdet på den ordinære stolpejakten som Løten o-lag tilbyr, eget kart for disse. Stolpejaktkartene er lagt ut i postkassa under den store peisestua ved Budor Gjestegård (selvbetjening). Les mer her

Vi ønsker riktig god tur, nyt roen og naturen!

Her er en liten forsmak på sykkel- og turkartet:

 

Translate »