Nytt vertskap på Budor Gjestegård

Etter fire år som vertskap på Budor Gjestegård har Bakken Øvre Gårdsmat i dag overlatt sleiva videre til det nyopprettede selskapet Gjestegården AS. Dette selskapet eies av Eventlaget og Smakfull Catering, med henholdsvis Espen Bjørkheim og Oliver Weber. Disse har kanskje mange allerede blitt kjent med, rett før vinterferien i år åpnet de Skipøb`n i den store peisestua på Budor.

Budor Gjestegård vil i en periode framover være stengt for oppussing, men Skipøb`n vil være åpen og tilby servering for hyttefolk og turister. Skipøb`n vil fram til påske ha åpent torsdag til søndag fra kl. 11.00 med utvidet serveringstilbud (stengt mandag-onsdag). Gjestegården åpner dørene igjen ca. 1. april.

De nye driverne av Gjestegården har i første omgang inngått en to-årig avtale med Løiten Almenning, som har stor tro på at dette blir en suksess. Det er viktig for destinasjonen Budor og allmenningen at det er godt og variert serveringstilbud. Det vil bli en variert meny og denne vil snart bli lagt ut her på nettsiden og på Gjestegården Budor sin facebookside.

Bakken Øvre Gårdsmat skal fortsatt drifte kiosken ved skitrekket på Budor til etter påske.

Vi ønsker de nye driverne av Gjestegården Budor masse lykke til! Samtidig vil vi også takke Bakken Øvre Gårdsmat for det gode samarbeidet de siste fire årene.

Les artikkel i Hamar Arbeiderblad her
Les artikkel i Østlendingen herOVERGANG: Ole Martin Kildahl og Ida Nybakken gir sleiva til ny daglig leder Per Espen Kristiansen. Ved siden av står Oliver Weber, Espen Bjørheim og styreleder i Løiten Almenning, Tore Sætren. FOTO: Jo E. Brenden

BESTÅTT: – Vi har hatt det moro, sier Espen Bjørheim, Per Espen Kristiansen og Oliver Weber, som mener testdriften av Skipøb`n er mer enn bestått. FOTO: Jo E. Brenden

 

Translate »