Finn hyttedrømmenpå Budor

Budor er ei naturskjønn hyttegrend ved porten til Hedmarksvidda. Destinasjonen eies og driftes av grunneier Løiten Almenning, som har vært lidenskapelig opptatt av å ivareta områdets naturlige verdier helt siden 1836. Med en beliggenhet 90 minutters kjøretid fra Oslo og 60 minutter fra Gardermoen, er Budor et lett tilgjengelig og attraktivt utfartssted og hytteområde. Budor har i dag 1 300 hytter og 135 helårs caravanplasser, og et aktivt næringsliv i grenda og området rundt.

Rikt og tilgjengelig

Budor er et utmerket sted for friluftsliv, vandring, løping og langrenn. Med over 300 km oppkjørte løyper på Hedmarksvidda, kan du finne ekte skiglede i Norges fineste skiløyper.

Vår, sommer og høst kan de samme løypene brukes til tur i vakkert viddelandskap. Her kan du gå tur, høste sopp og bær, løpe, sykle, elvebade eller bare ligge i lyngen og nyte skogens ro.

I et tett samarbeid med Hamar og Hedemarken Turistforening kan vi tilby mange fine turer for store og små sommer og vinter.

Budor Skianlegg passer store og små, og her kan du trygt la barna ha det gøy på ski eller kjelke. Eget lekeområde for de minste barna.

Ledige hyttetomter - Budor Sør!

Realiser hyttedrømmen på Budor! Vi har mange høystandard hyttetomter tilgjengelig.

For at du som tomtekjøper enkelt skal finne både beliggenhet og priser har vi laget Tomtevelgeren, som du finner under. Denne blir fortløpende oppdatert slik at det er mulig å se hvilke tomter som er ledig.

De forskjellige hyttefeltene er fordelt på hytteleverandører, som vi samarbeider med:

  • Felt BFF4: Faun Gruppen (Familiehytta, Nordlyshytter, Leve Hytter, Telemarkshytta og Øverbygg)
  • Felt BFF5: Selvbyggertomter (På dette feltet kan du fritt velge hytteleverandør)
  • Felt BFF8: Saltdalshytta

Selvbyggertomter: Ta kontakt med utviklingssjef, Johan Chr. Fischer for mer informasjon eller avtale visning, e-post eller tlf. 918 12 888.

Øvrige tomter: Ta kontakt med den enkelte hytteleverandør for visning og informasjon.

Se tomter og priser i Tomtevelgeren under:

Hytteleverandører

Klikk på bilde nedenfor, for å lese mer om den enkelte hytteleverandør vi samarbeider med på Budor.