Velkommen tilBudor Skianlegg

ÅpningstiderHeiskortSkiutleie

Budor Ski- og kjelkeanlegg med omkringliggende områder, kan tilby et rikt tilbud for den skiinteresserte.

Det er et flott anlegg for hele familien, området er oversiktlig og spesielt tilrettelagt for barn og ungdom. Vårt anlegg er spesielt tilpasset for slalåm, snowboard, kjelkeaking og for familier. Her finnes også et eget lekeområde med skiband som er utmerket for de aller minste.

I anlegget finnes varmestue og lavvo m/grillgrue. Vi har også benker m/oppvarmede griller utendørs til felles bruk, slik at du kan grille din egen medbrakte mat.

Anlegget består av to tallerkenheiser på 900 meter, flomlysanlegg, fem nedfarter for alpint og snowboard, en nedfart er tilpasset kjelkekjøring.

Kjelkekjøring

Vi er et av få anlegg med egen kjelkenedfart, som byr på mye moro i alle aldre. Kjelkekjøring på Budor har lange tradisjoner og har sitt opphav at man i gamledager akte på skikjelker fra toppen av Svaen. Kjelkene leies ut sammen med heiskortet og heisen i skianlegget tar deg med opp til toppen av bakken/nedfarten. Kjelken har ratt og bremser, så du selv kan styre fart og retning. Vi har ca. 90 kjelker til utleie.

Noen viktige regler for kjelkekjøring:
  • Hjelm er påbudt
  • Det er ikke tillatt med slalåmsko
  • For å kjøre kjelke alene, er minstealder 8 år. Voksen over 16 år kan kjøre sammen med barn under 8 år.
  • Ved kveldskjøring på kjelke er det påbudt med hodelykt, da det ikke er lys i kjelketraseen (ta med egen hodelykt eller du kan leie hos oss).