Konferanser, selskap og ferie hele året!

Opplev hyttekospå Budor

Overnatting på Budor

På Budor har vi et mangfold av hytter og leiligheter i ulike størrelser og prisklasser, som du kan leie hele året. For bedrifter finnes det dessuten egne hytter med gode konferansefasiliteter og topp moderne utstyr. Det er korte avstander til langrennsløyper, alpinanlegg, tur- og sykkelstier. Med Budor Gjestegård og vakre Koiedalen med lekeapparater, badeplass, grillplass, koier og naturstier i umiddelbar nærhet, kan du nyte området og naturen akkurat slik det passer deg. Sommer som vinter.

Overnatting i ei Furahytte på Budor

Fura er for deg som setter pris på enkelhet, kvalitet og varighet, og som ønsker et fristed med nærhet og omtanke for naturen. Fura er en moderne og energikorrekt hytte inspirert av norsk design- og håndverkstradisjoner. Hyttene er tegnet av Einar Jarmund & Co Arkitekter, bygget av lokale håndverkere med kortreiste miljøriktige materialer, og innredet med norske designklassikere.


Gråspetten 4

Gråspetten 4 har to soverom og en hems, og totalt 6-8 soveplasser. I den 61 m2 store hytta får du en luftig og åpen løsning med kjøkken og stue, et romslig bad med vaskemaskin, wifi, egen uteplass og effektiv oppvarming med peisovn.

Les mer

Gråspetten 6

Gråspetten 6 er på 68 m2 og har sengeplasser til 8-10 personer fordelt på tre soverom og en hems. Stua er lys og trivelig og kjøkkenet er fullt utstyrt med egen spiseplass. Hytta har et romslig og moderne bad med vaskemaskin, i tillegg til et ekstra wc-rom, utgang til egen uteplass, god oppvarming fra peisovn og wifi.

Les mer

Kjøp din egen Furahytte

Furahytta kan også oppføres for salg på Budor. Ta kontakt for visning, eller hvis du lurer på noe.
Telefon: 918 12 888, eller e-post: johan@loitenalmenning.no