Veien til Budor

Uansett hvilken retning du kommer fra, er det enkelt å finne veien til Budor. Med en beliggenhet på 90 minutters kjøretid fra Oslo, 60 minutter fra Gardermoen og 30 minutter fra Hamar er Budor et lett tilgjengelig og attraktivt utfartssted og hytteområde både sommer og vinter. Enten du kommer kjørende på Rv25 eller Rv3 må du gjennom Brenneriroa (Rv25) som ligger i nærheten av Løten. Der tar du av og inn på Budorvegen (følg skilting til Budor), som fører deg helt frem til destinasjonen Budor.

Bomveg til Budor

Betaling innen 48 timer:
Du betaler bompasseringen din med ditt betalingskort (bankkort/Visa osv.) på youpark.no innen 48 timer. Betalingen er sporløs.

Faktura:
Kjører du igjennom bommen uten å foreta deg noe, så vil kjøretøyets eier motta en faktura i posten på bompassering + fakturagebyr.

Abonnement:

Du kan velge mellom flere forskjellige abonnementer i dette systemet. Disse finner du ved å gå inn på denne linken. For å kjøpe abonnement går du inn på youpark.no, og velger Budor som lokasjon. Her blir du guidet igjennom hele kjøpsprosessen.

Parkering på Budor

Budor har gode parkeringsmuligheter, og disse er godt skiltet. Parkeringsplassen er i umiddelbar nærhet til Budor Gjestegård, Koiedalen, alpinanlegg og utgangspunktet for mer enn 300 km med oppkjørte langrennsløyper på vinterstid og kilometervis med naturstier på sommerstid.

Parkering er gratis. Det finnes merkede parkeringsplasser for funksjonshemmede utenfor skiutleiebygget.

Les mer om priser og betingelser her

Overnatting på Budor

Budor har et mangfold av hytter og leiligheter med ulike størrelser og prisklasser som du kan leie hele året. For bedrifter finnes det dessuten egne hytter med gode konferansefasiliteter og topp moderne utstyr. Det er korte avstander til langrennsløyper, alpinanlegg, tur- og sykkelstier. Med Budor Gjestegård og vakre Koiedalen med lekeapparater, badeplass, grillplass, koier og naturstier i umiddelbar nærhet, kan du nyte området og naturen akkurat slik det passer deg. Sommer som vinter.

Les mer om våre utleietilbud og overnatting på Budor her

Turtips sommer og vinter

Les våre turtips for sommer og høst her
Les våre turtips for vinter her