Serveringpå Budor

Budor Gjestegård

Åpningstider på Budor Gjestegård i sommersesongen:

Uke 22 – 26:
Torsdag: 12.00 – 17.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 12.00 – 18.00
Søndag: 12.00 – 17.00
Stengt mandag – onsdag

Uke 27 -31:
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 17.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 12.00 – 18.00
Søndag: 12.00 – 17.00
Stengt mandag og tirsdag.

Vi tar forbehold om evt. endringer i åpningstiden.

Budor Gjestegård/Skipøb`n er åpen for selskap, kurs og konferanser utenom ordinære åpningstider. Ta kontakt på tlf. 452 46 001.

Om vertskapet og maten:
Budor Gjestegård åpnet dørene den 12. oktober 2023, med nytt vertskap. Det er Barbara Mach og Ole Martin Kildahl/Bakken Øvre Gårdsmat som samarbeider om serveringstilbudet på Gjestegården. Barbara har et stort hjerte for Budor. Hun har tidligere vært ansatt på Budor i flere år, med ansvar for alt fra booking til vask. Etter hvert startet hun sitt eget selskap, Løten Utleie og Vask AS, som sikkert mange kjenner på Budor. Hun har samarbeidet med Budor Hytteutleie i flere år og kjenner Budor godt. Nå har hun etablert selskapet Matstua AS, som skal drive Budor Gjestegård i tett samarbeid med Bakken Øvre Gårdsmat AS og Ole Martin Kildahl. Menyen består av blant annet burgere, pizza, medisterkaker, karbonader, flesk og fisk, samt smørbrød, vafler og kioskvarer. Vertskapet drifter også Skipøb`n og kiosken i skianlegget.

Skipøb`n

Skipøb’n Budor har blitt et populært tilskudd på Budor, og familieafterskien på vintersesong i helger og ferier har blitt en kjempehit.

Hit kommer gammel som ung i skjønn forening og koser seg med forfriskninger og deilig napolitanske pizzas, stemningsfull musikk og gjerne trubadurer som vi annonserer med i ny og ne – i ferier og særskilte anledninger. Skipøb’n er definitivt et lykkelig tilskudd for hytteeiere, tilreisende, dagsturister og alle besøkende. Stor stemning og akkurat et slikt sted enhver skidestinasjon må ha. Stemningen er akkurat passe laid-back og skravla og latteren sitter løst i de rustikke veggene. Et intimt og koselig sted, med god takhøyde. Uteservering har vi også, på solfylte dager – eller rundt bålpanna på kveldstid.

På Skipøb’n og på Gjestegården kan du også bestille take-away når du kommer på hytta fredag kveld, eller når det ellers skulle være ønskelig. Ta kontakt med oss.

Åpningstider på Skipøb`n: 
Skipøb`n har nå stengt for sesongen.

Skipøb`n kan åpne utenfor ordinære åpningstider. Ta kontakt med oss, om du ønsker å arrangere selskap, kurs etc.

Serveringshytter

Serveringshyttene Målia, Stenfjellhytta og Lageråkvisla har nå stengt for sesongen.

Se åpningstider for Målia, Lageråkvisla og Stenfjellhytta her

Alle serveringshyttene er dugnadsbasert og vertskapet på Målia er Vang skolekorps. Hamar skiklubb og Hamar orienteringsklubb driver Stenfjellhytta og HHT Lageråkvisla.