Det har vært mange utendørsutstillinger rundt om i Norge, men ingen som denne vi nå har fått på plass i Koiedalen på Budor!

Fotoutstillingen tas inn om vinteren, men den vil være på plass igjen i Koiedalen fra 21. juni.

Naturfotografen Roger Brendhagen har printet noen av sine dyremotiver på aluminiumsplater – og formskjært disse etter dyrenes kropp, slik at de fremstår i «normal» størrelse. På denne måten vil du kunne se dyrene i sitt naturlige habitat og få en unik opplevelse av dyrene og leveområdene de har. Alle dyremotivene i denne permanente utstillingen i Koiedalen har sitt leveområde i Løtenfjellet og Budorområdet. Noen av dyrene ligger i lyngen, andre sitter oppe i et tre, så du må bruke øynene godt!

Koiedalen er en perle på Budor, med sine grusede stier rundt tjernet og litt innover i skogen. Langs stiene er det koselige, tilrettelagte sitteplasser og det er også flere forskjellige lekeapparater spredt rundt omkring. Koiedalen er perfekt for en utflukt/tur med familien, og denne utstillingen vil nå gi besøkende enda en flott opplevelse. I Koiedalen er det plassert ut 11 dyr og det er en utstilling vi er stolt av å presentere og håper veldig mange små og store får glede av i tida framover!
Bidragsytere for å få denne uteutstillingen på plass er Løiten Almenning/Budor AS og Løten kommune.

Hjertelig velkommen og vi ønsker masse lykke til med «dyrejakten»