Er du klar for å jakte stolper igjen? Nå er det satt ut 20 stolper langs skiløypene på Budor.

Nå er det kun vinterstolpene langs skiløypene som synes i appen. Kartbrosjyren med alle stolpene finner du her

I samarbeid med Løten o-lag har Løiten Almenning og Visit Budor laget et stolpejaktkart med 40 stolper. De 20 første slippes allerede 20. mars og det betyr at du kan spenne på deg skia og legge ut på stolpejakt på Hedmarksvidda. Stolpene er godt spredt utover løypenettet med utgangspunkt i Budor. Kanskje du får testet ei løype du ikke har gått tidligere?

– Det er utrolig fint at vi kan ha et slik samarbeid for å tilrettelegge for aktivitet i fjellet, sier Hilde Nyborg Fischer i Løiten Almenning/Visit Budor.

– Er du glad i stolpejakt og liker å gå på ski så får du en flott mulighet nå framover til å kombinere dette. Vinterstolpejakt kan blir en kjempefin påskeaktivitet. På ski kan du komme deg fort fram mellom stolpene, eller bruke god tid og ha en kafferast, sier leder i Løten o-lag, Tove-Kristin Westli, som skryter av stolpegjengen med Tore Stenseth i spissen som har fått stolpene ut i snøen.

Stolpejakten har en egen app du kan laste ned for registrering av stolpene. Du kan også bruke papirkartet og notere kodene manuelt. Kartbrosjyra kan du hente i postkassa under Skipøb’n på Budor fra torsdag 21. mars, eller på Løiten Almenning sitt kontor fra onsdag 20. mars. NB! Det er kun 20 stolper som er vinterstolper. De neste 20 stolpene slippes 1. juni.

Dette er tredje gang det arrangeres vinterstolpejakt på Hedmarksvidda. De to forrige gangene var i 2019 og 2021.

God stolpejakt 🙂