Serveringshyttene på Hedmarksvidda

Fra helgen blir det igjen muligheter for å kjøpe seg en Måliabolle på skituren. Hamar og Hedemarken Turistforening opplyser at serveringshyttene Målia, Stenfjellhytta og Lageråkvisla åpner igjen fra helgen 23-24. januar. De valgte å stenge hyttene da regjeringen innførte strenge smitteverntiltak på nyåret. Etter gårsdagens pressekonferanse mener HHT at reglene ligger på samme nivå som i juleferien og velger å åpne serveringshyttene igjen.

Alle tre hyttene tar nå en gjennomgang av sine egne smitteverntilpasninger etter erfaringene fra jul- og nyttårshelgen og gleder seg til å ønske turfolket velkommen igjen fra kommende helg. Husk at det er antall begrensning innendørs, så det kan være smart å ha litt ekstra med i sekken – både klær og mat/drikke hvis man vil unngå kø/venting. Uteområdene på serveringshyttene kan selvfølgelig brukes til egenorganisert rast, skriver HHT på sin hjemmeside.

Målia er åpen fra 11.00 til 15.00 ut januar og fra februar utvides åpningstiden med en time, til 16.00 resten av vinteren. Stenfjellhytta og Lageråkvisla er åpne fra 11.00 til 16.00. Hyttene er åpne lørdager og søndager pluss vinterferie og påskeferie.

Les om skiforholdene på Budor og Hedmarksvidda her

Velkommen innom!

Arkivfoto fra februar 2020
Translate »