Påskehilsen fra Budor

Kjære alle Budorvenner; besøkende, sambygdinger, hyttevenner og caravanvenner!

Påsken nærmer seg og vi nordmenn har lange tradisjoner for å dra til fjells i påsken. På Budor og Hedmarksvidda er det mye snø og flotte skiforhold! Løypenettet vil bli preparert daglig eller etter behov i tida fram mot påske og i selve påskehøytiden. I tillegg kan det også være veldig fint å gå på skaren utover den vidstrakte vidda. Ta med sitteunderlag og noe godt i sekken, så blir turen helt topp!

I vårt skikart eller på vår turtipsside som viser turforslag i Budorområdet og på Hedmarksvidda, finner du kanskje inspirasjon til å prøve ut et ny løype eller skiområde! Prepareringen av løypenettet kan du følge med på her.

Vi på Budor gleder oss veldig til å komme i påskestemning sammen med dere, og ønsker dere en aktiv og minnerik påske. Vi har satt sammen et påskeprogram, som passer både små og store. Her kan vi kort nevne stolpejakt på ski, trugeturer, Bondens marked, kostymedag, påskeeggjakt, påskerebus på ski, påskeskirenn, deilig mat og drikke, afterski, trubadur m.m.
Hele programmet finner du her

Budor Ski – og kjelkeanlegg har åpent hver dag kl. 10.00 – 16.00, t.o.m. 1. april, i tillegg er det kveldskjøring tirsdag og fredag kl. 18.00 – 21.00.

Serveringshytta Målia har åpent hver dag kl. 11.00 – 16.00 i hele påsken. Se åpningstider her 

Gjestegården Budor og Skipøb`n ønsker deg hjertelig velkommen innom, se åpningstider her

Nyt dagene, roen og naturen!
Med ønske om en riktig god påske fra oss på Budor og i Løiten Almenning.

Foto: Digitaltmuseum – Anno Domkirkeodden: Påskeutfart på Budor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familie på påsketur, med sekken pakket. Foto: Visit Budor/Hilde Nyborg Fischer
Foto: Visit Budor/Hilde Nyborg Fischer

 

 

 

Translate »