Budor Gjestegård åpnet dørene den 12. oktober, med nytt vertskap. Det er Barbara Mach og Ole Martin Kildahl/Bakken Øvre Gårdsmat som samarbeider om det nye serveringstilbudet på Gjestegården.
Åpningstider på Gjestegården:
Mandag: Stengt
Tirsdag, onsdag og torsdag: Åpent kl. 11.00 – 17.00
Fredag og lørdag: Åpent kl. 11.00 – 20.00
Søndag: Åpent kl. 11.00 – 18.00
Åpningstider på Skipøb`n:
Fredag: Åpent kl. 18.00 – 22.00
Lørdag: Åpent kl. 17.00 – 22.00
Om vertskapet og maten:
Barbara har et stort hjerte for Budor. Hun har tidligere vært ansatt på Budor i flere år, med ansvar for alt fra booking til vask. Etter hvert startet hun sitt eget selskap, Løten Utleie og Vask AS, som sikkert mange kjenner på Budor. Hun har samarbeidet med Budor Hytteutleie i flere år og kjenner Budor godt. Nå har hun etablert selskapet Matstua AS, som skal drive Budor Gjestegård i tett samarbeid med Bakken Øvre Gårdsmat AS og Ole Martin Kildahl.
Det legges opp til en meny med blant annet medisterkaker, karbonader, flesk og fisk, samt smørbrød, vafler og kioskvarer. I tillegg til tradisjonsmaten fra Bakken Øvre Gårdsmat, dukker det opp en nyhet – Budorbolle fra Løten Bakeri. Det nye vertskapet skal også drifte Skipøb`n og kiosken i skianlegget.
Vi ønsker de nye driverne av Budor Gjestegård masse lykke til!