fbpx

Åpningstider Budor Gjestegård

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åpningstider for Budor Gjestegård:
Det er lunsj- og middagsservering hver dag

Åpent mandag – fredag: 10.00 – 18.00
Åpent lørdag: 10.00 – 20.00
Åpent søndag: 10.00 – 18.00

Bakken Øvre Gårdsmat er driver av Budor Gjestegård. Bakken Øvre er viden kjent fra Bondens Marked og den største produsenten av lokalmat i Løten og omegn. I tillegg til ekte husmannskost, med blant annet signaturretten medisterkaker som nylig tok NM Gull, vil det bli en butikk for småskala matprodusenter fra Bondens Marked. Bakken Øvre Gårdsmat driver også kiosken i skitrekket. Mye av det du finner på Bondens Marked rundt om i Norge, vil du kunne finne på Budor Gjestegård. Les mer om Bakken Øvre Gårdsmat her

Bakken Øvre ønsker gjerne tilbakemeldinger fra kunder på åpningstider.
Ved kjøp av middag, gis det en gratis dessert ved framvisning av kvittering for bompassering. (Husk å be om kvittering i bommen).

For bestilling av mat og overnatting til grupper, bedrifter, selskap etc, ta kontakt med Bakken Øvre Gårdsmat på e-post: gjestegarden@budor.no eller tlf. 947 95 297 eller 905 12 670.

For booking av overnatting i leiligheter eller hytter se vår online booking  Spørsmål knyttet til booking av leilighet eller hytte, kan rettes til vakttelefon overnatting/booking: tlf. 404 71 325, eller e-post: booking@budor.no.

Følg Budor Gjestegård på facebook

 

 

Translate »