Barnas Skileker til Budor

Barnas skileker kommer tilbake til Budor, søndag 25. februar! Et unikt vinterkonsept der alle barn kan delta uansett ferdighetsnivå.

Dette blir skifest for besøkende og hytteturister som vil oppleve idrettsglede i naturskjønne omgivelser. Barnas skileker er et lavterskeltilbud for alle barn, også de som ikke allerede er aktive på ski eller har foreldre som er det.

Barnas skileker vil foregå på setervollen v/Budor Skianlegg. Arrangementet er helt gratis og alle får premier. Åpent for alle mellom 0 og 12 år som har ski på beina.

Folkene bak Barnas skileker har i mange år drevet sykkelsportens viktigste rekrutteringsarena, Tour of Norway for kids, et konsept som har samlet opp mot 20 000 barn årlig over hele landet. Nå er de i gang med fjerde sesongen av Barnas skileker, og for tredje gang kommer de til Budor.

– Barnas skileker skal være et sted hvor barn kan møtes og oppleve lek, samhold, idrettsglede og mestring på ski uten prestisje og tidtaking. Med dette arrangementet håper vi å bidra til økt interesse for ski og utendørsaktivitet generelt blant barn i området, sier Hilde Nyborg Fischer, markedssjef hos Visit Budor. Vi lover å lage en ordentlig skifest for store og små, og vi håper at mange vil være med på festen.

Det blir registrering og utdeling av startvester fra klokken 12.00. Første pulje starter klokken 13.00. Det vil være ulike distanser på løypene, og man velger selv distanse ut i fra eget ferdighetsnivå. Arrangementet er ferdig ca. kl. 14.00. Les mer om arrangement her

Alle som ønsker å delta må være forhåndspåmeldt, meld på herPåmeldingen er åpen helt frem til start, men like så greit å gjøre det med en gang:)

Vi gleder oss til en fantastisk skidag for små og store!

Se noen smakebiter fra Barnas Skileker 2023:

Foto: Sigurd Fandango
Foto: Sigurd Fandango
Foto: Sigurd Fandango
Foto: Sigurd Fandango
Foto: Sigurd Fandango

 

 

 

Translate »