Barnas Skileker til Budor

Barnas skileker kommer til Budor, lørdag 25. februar! Et unikt vinterkonsept der alle barn kan delta uansett ferdighetsnivå.

Dette blir skifest for besøkende og hytteturister som vil oppleve idrettsglede i naturskjønne omgivelser. Barnas skileker er et lavterskeltilbud for alle barn, også de som ikke allerede er aktive på ski eller har foreldre som er det.

Barnas skileker vil foregå på setervollen v/Budor Skianlegg. Arrangementet er helt gratis og alle får premier. Åpent for alle mellom 0 og 12 år som har ski på beina.

Menneskene bak Barnas skileker har i mange år drevet sykkelsportens viktigste rekrutteringsarena, Tour of Norway for kids, et konsept som har samlet opp mot 20 000 barn årlig over hele landet. Nå er de i gang med tredje sesongen av Barnas skileker, og for andre gang kommer de til Budor.

– Barnas skileker skal være et sted hvor barn kan møtes og oppleve lek, samhold, idrettsglede og mestring på ski uten prestisje og tidtaking. Med dette arrangementet håper vi å bidra til økt interesse for ski og utendørsaktivitet generelt blant barn i området, sier Hilde Nyborg Fischer hos Visit Budor. Vi lover å lage en ordentlig skifest for store og små, og vi håper at mange vil være med på festen.

Det blir registrering og utdeling av startvester fra klokken 12.00. Første pulje starter klokken 13.00. Det vil være ulike distanser på løypene, og man velger selv distanse ut i fra eget ferdighetsnivå. Arrangementet er ferdig ca. kl. 14.00.

Alle som ønsker å delta må være forhåndspåmeldt, meld på her. Påmelding er åpent helt frem til start men like så greit å gjøre det med en gang:)

Vi ses til en fantastisk skidag for store og små!

Les mer om arrangement her

Se bilder fra Barnas Skileker 2022:

Foto: Visit Budor
Foto: Visit Budor
Foto: Visit Budor

 

 

Translate »