AVLYST – Utekino på Budor

OPPDATERT INFO TORSDAG 6.10.22:
Utekinoen er dessverre avlyst.
Vi har i flere dager fulgt værmeldingen i spenning, i håp om at den skulle bli bedre. Dessverre har den bare blitt verre. I morgen er det meldt skikkelig dårlig vær med regn, torden og opp mot 19 m/s i vindkastene. Vi har derfor i dag tatt avgjørelsen om å avlyse utekinoen i morgen, 7. oktober. Vi kommer tilbake med ny dato for utekino senere i høst/vinter.

 

Tidligere innlegg:
Hjertelig velkommen til utekino på Budor, fredag 7. oktober kl. 19.00. Filmen som vises er Helt Super, som har premiere den 30. september.

Litt om filmen:
Du trenger ikke å være superhelt for å være helt super! Hedvig har krympet pappas superheltdrakt, og nå kan han ikke lenger være byens Superløve. Typisk Hedvig, som er ganske så klønete og mest glad i å game. Men når pappa velger sterke og suverene fetter Adrian til å bli den nye superhelten, bare MÅ Hedvig ta opp kampen. Bli med på en kaotisk, actionfylt og humoristisk jakt på superløvetittelen!

Qvisten Animation, som står bak filmen, ble etablert i 1994 og er i dag Skandinavias største animasjonsstudio. Qvisten har produsert, co-produsert og stått bak animasjonen i mer enn 20 prisbelønte spillefilmer, deriblant Dyrene i Hakkebakkeskogen, Flåklypa-filmene og Kaptein Sabeltann og den magiske diamant. Se trailer fra filmen her

Arrangør og billetter: 
Det er Bygdekinoen, Løten kommune og Løiten Almenning/Visit Budor som sammen arrangerer utekino for hyttefolk og lokalbefolkningen. Utekinoen vises på plassen foran Budor Gjestegård. Dette er et arrangement vi gleder oss skikkelig til å arrangere!

Billetter kr 110,- kjøpes digitalt eller ved inngang. Ledsagerbevis aksepteres. Billettsalget starter ca. kl. 18.00. Vi har kun et lite antall tilgjengelige benker så ta med noe å sitte på selv. Husk varme klær og pledd etc. Filmen starter ca. kl. 19.00 og varer til ca. 20.20.

Gjestegården har mat- og kiosksalg under kinoen.

Kjøp billetter til filmen i lenken her

Tidligere utekino på Budor, på plassen ved Budor Gjestegård.
Translate »