Gjesteinformasjon og Covid-19

Kjære besøkende, gjester og venner på Budor!

Vi ser fram til å ønske dere alle velkommen til en ny skisesong og nye vinteropplevelser.

Vi har arbeidet med ulike smitteverntiltak og tilpasninger foran årets annerledes-sesong. I samråd med ALF (Alpinanleggenes Landsforening), skal vi her forsøke å gi dere svar på hvordan vi vil gjennomføre årets skisesong i Budor Skianlegg. Ingen vet helt sikkert hvordan de neste seks månedene blir, men vi vet at det blir vinter! Det gleder vi oss til.

Vi kommer til å gjøre alt for at denne sesongen skal oppleves så lik som mulig en vanlig vinter, men vi er helt avhengig av at våre gjester  følger de råd er gitt og blir gitt , samt at vi også har regler og smittevern på plass.

Under ser dere beskrevet de hovedreglene som gjelder for skianlegget. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn og ta noen forholdsregler i våre alpinanlegg, slik at du og andre skal føle seg trygge og ha en fin lang vinter. Disse reglene vil også være synlige i anlegget fra sesongstart, samt at de vil vil også kunne endres i tråd med nasjonale endringer:

Hovedregler:
Det absolutt viktigste vi krever av deg som gjest før du tar skiene fatt er at du selv tar avgjørelser på følgende:

– Er jeg syk?
– Er jeg i karantene?
I så fall skal du ikke besøke anlegget. Vi er helt avhengige av at folk som har symptomer, er syke eller er i karantene, holder seg hjemme. Dersom du ikke er noen av punktene over, ønsker vi at du forholder deg til de reglene vi alle er ganske godt kjent med nå, men la oss gjenta dem:

– Syke holder seg hjemme
– God hånd- og hostehygiene
– Minst 1 meter avstand

Hva skjer dersom du skulle få symptomer eller bli syk dersom du er på besøk i et av våre alpinanlegg i vinter? Da har vi følgende råd til deg og dere:
– Dra hjem så fort som mulig
– Vent ute eller i et eget rom om mulig
– Ikke ta offentlig transport
– Dekk til munn og nese eller hold 2 meter avstand til andre

Heiskort:
For å hindre kødannelser oppfordres alle til å kjøpe heiskort online her
Alle gjester informeres ved kjøp av heiskort om at de skal følge smittevernrådene, og at de ikke skal være tilstede i området ved symptomer på luftveisinfeksjon eller hvis de er i karantene. Brudd på disse reglene kan medføre bortvisning fra området. Vi oppfordrer alle våre gjester til å betale kontaktløst med kort under besøket og unngå bruk av kontanter.

Skiheisen:

Plakat: Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner

I heiskøene ber vi om at du holder en stavlengdes avstand til nærmeste person, foran, bak og til sidene. Følg skilt og veiledninger.
– Ta heisen med dine egne
– Heisen er fortsatt bemannet, og om du trenger hjelp ved påstigning sier du ifra.

Skiutleie:
– Utstyr rengjøres med vann og såpe etter bruk
– Hjelmer kan settes i karantene om nødvendig
– Alle staver, briller og liknende skal flyttes for å unngå prøving

Det er dessverre ikke mulig å reservere utstyr på forhånd.

Servering:
Benker og bord m/griller i bakken, varmestue, lavvo etc. vil ha åpent som vanlig og her oppfordres det til å følge de generelle retningslinjene hva gjelder avstand og servering ved bordene. Plakater i anlegget informerer videre om dette. Alle berøringsflater vaskes hyppig, da spesielt kortautomater etc.

Dette gjør vi:
– Vi har skjerpede rutiner på renhold, og følger retningslinjene i vår bransje
– Vi i har plakater og gulvinfo for å informere
– Vi desinfiserer alle nødvendige kontaktpunkt, som dørhåndtak, toalett og andre glatte flater.
– Alle våre alpinanlegg skal være utstyrt med desinfeksjonsmiddel tilgjengelig og god og tydelig kommunikasjon til våre gjester.

Har du noe du vil varsle eller gi beskjed om? Send en e-post til oss eller på tlf. 941 58 898.

Med ønske om en trygg, lang, morsom og fin skisesong – Velkommen til Budor!

 

 

Translate »