Sirena – et friluftsteater

Mytisk, magisk og eventyrlig på Budor
Vi ønsker hjertelig velkommen til Eskil Rønningsbakkens nye sommerteater, Sirena! På Budor, i Koiedalen.
Forestillingen er fylt av sirkus, teater og dans, samt musikk produsert av Ådne Lyngstad Nilsen og Karoline Dahl Gullberg.

Friluftsteateret spilles på Budor 15 – 24. juni 2023.
Kjøp billetter her

De gode karakterene på scenen
Møt huldrefigurene Sirena og Byttingen, fostermor Astrid og hennes to ektefødte sønner, huldrekongen og en rekke mytiske vesener. Historien skildrer med humor og magi, en sommerlig kjærlighetshistorie mellom Sirena og Byttingen. Liker du magiske historier om gammel folketro, eventyr eller avatarer, er dette forestillingen du må se.

Historien – like aktuell i dag som for 100 år siden
Ta med hele familien på sommerens vakreste eventyr, der både teater, musikk, magi og sirkus leker med publikum gjennom en hel time. Historien fortelles i en konstant flirt mellom fortid og nåtid, med stor variasjon av virkemidler. Forestillingen spilles ute i friluft, på vann og i land. Stedet er Koiedalen på Budor, der vi har plass til 400 personer pr. forestilling.

Forestillinger:
15. juni kl 23:00
16. juni kl 23:00
17. juni kl 23:00
24. juni kl 23.00

I forkant av forestillingene er det et lite marked ved Budor Gjestegård, som er åpent fra kl. 21.00. Her er en oversikt over hva som skjer der:
– Sirena ansiktsmaling
– Kiosk
– Vaffelbod
– Pølsegrilling
– Sirena Quiz
– Foto-/selfievegg
– Sparebanken Østlandet med challenge

– Kast på bokser

SKIPØB’N:

Åpen for alle. (Kun drikkeservering her)

PARKERING:
Følg anvisning opp mot Gjestegården.

Billettpris 350 kr for barn og voksne (samme pris for barn og voksne). Barn under 2 år gratis på fanget til voksne. Grupperabatt for 5 personer eller flere kjøpt samlet. Kampanjekode «FAMILIE».

Opplevelsen du husker lenge
Vi skaper unike opplevelser av høy kvalitet. Forestillingen «Sirena & Byttingen» engasjerer, skaper undring og gir publikum gode visuelle og auditive inntrykk. Forestillingen er for alle, primært rettet mot barn i alderen 4 – 12 år.

Se video fra Sirena – opptak fra Koiedalen pinsen 2022: https://www.youtube.com/watch?v=jLz7NSkb7-I

Les mer og kjøp billetter her

Translate »