Risses påskeeventyr for barn

Vi ønsker alle barn og voksne velkommen til en ny og spennende Risseløype i Koiedalen i påsken, tilpasset koronasituasjonen.

Risse har laget en digital naturløype bestående av 15 poster og passer aller best for barn i alderen 4 – 9 år.

Årets Risseløype tar Risse og Misseline barna med på et påskeeventyr i form av filmsnutter. Risse og Misseline har hørt at det finnes et magisk påskeegg i sølv. De bestemmer seg for å lete etter dette, og på veien opplever de mye rart. Barna får se alt det morsomme og rare de finner på underveis gjennom filmsnutter som åpnes med QR- koder på en naturløype i Koiedalen på Budor. Risseløypa kan gås når du vil i tidsrommet 26. mars til 11. april.

Risseløypa starter utenfor hovedinngangen til Budor Gjestegård, hvor den første posten er. Når du finner denne skannes QR-koden, tast deretter koden du har mottatt og en film startes.

Slik gjør du:
Forhåndspåmelding skjer via Vipps til 624081, kr 50,-
VIKTIG: Skriv telefonnummeret ditt i meldingsfeltet på Vipps, deretter får du en personlig kode på SMS som brukes til å åpne postene i Risseløypa.
MERK: Det kan ta inntil to timer å få tilsendt kode etter betaling. Koden kan bestilles allerede nå og er gyldig i seks timer fra den åpnes på post 1. Du starter løypa utenfor Budor Gjestegård hvor du finner den første posten. Her skanner du QR-koden. Tast deretter koden du har fått på SMS og en film startes. Du kan gå løypa når du vil i tidsrommet 26. mars til 11. april. Du må laste ned en QR-kode skanner på telefonen som skal brukes. Husk å ha på lyd og nok batteri på telefonen.

Kombiner gjerne løypa med lek, moro og medbragt niste i Koiedalen. Les mer om Koiedalen – en perle på Budor her

Lykke til!

 

Translate »