Leiebetingelser

Gjestegaarden bilde sidebunnHer finner du betingelser for leie av hytte eller leilighet på Budor:

 
Tilsendt ordrebekreftelse legges til grunn for reservasjon, som ansees bindende for begge parter:

1. Ansvarsforhold

Denne avtalen gjelder mellom Løiten Almenning/Budor, org nr. 956 974 615 som leverandør og deg som “Gjest”

2. Betaling
Ved tidligere bestilling enn 30 dager i forveien, kan Budor kreve anmeldingsavgift på 20 % av prisen eller minst 800,- Dere vil få tilsendt en faktura på e-post eller pr. post. Budor har mulighet for å sende faktura med forfallsdato 30 dager før avtalt ankomstdag. Se dato på fakturaen.

3. Avbestilling
– Avbestilling 30 dager før ankomst er kostnadsfri
– Ved avbestilling senere enn 30 dager før ankomst belastes gjesten med 50 %
– Ved avbestilling senere enn 7 dager før ankomst belastes gjesten med 100 %
– Redusering av ordren (antall enheter) senere en 7 dager før ankomst belastes med 50 % av kostnaden av den delen som er avbestilt. Redusering av antall enheter på ankomstdag belastes gjesten med 100 %.

4. Du får disponere leiligheten/hytta fra kl. 15.00 på avtalt ankomstdag til kl. 11.00 avreisedag om ikke annet er avtalt.

5. Dersom gjesten uaktsomt eller forsettlig påfører skade på Budor Gjestegårds eller underleverandørs eiendom, står gjesten økonomisk ansvarlig for dette. Dette inkluderer også ekstra renhold ved ekstreme tilfeller. All røyking skal foregå utendørs. Forekommer dette innendørs belastes gjesten med kr 5000,- Det er ikke tillatt med dyr innen dørs, annet en i de enheter der dette er avtalt.

Gjesten utfører alle aktiviteter på Budor på eget ansvar. Påfører gjesten seg skader i forbindelse med aktiviteter eller på annen måte under oppholdet fraskriver Budor Gjestegård seg ansvaret for erstatning.

Overnatting bilde sidetopp

Praktisk informasjon:

Veibeskrivelse
For og komme til Budor kjører dere til Brenneriroa i Løten, på RV 25. Fra lyskrysset ved Brenneriroa (Jokerbutikken) er det 15 km til Budor. På veien dit er det bomvei (60,- NOK), men sammen med nøkkelen til deres boenhet vil dere få et bomkort som kan brukes i perioden dere er på Budor.

 Ankomst
Ved ankomst henvender man seg til Gjestegården for utlevering av nøkler.
Om Gjestegården er stengt vil dere finne nøkkel til leiligheten/hytta i en trepostkasse utenfor inngangen til Budor Gjestegård. Der vil dere finne en konvolutt med navnet deres på.

Boenhetene
Leiligheter og hytter er “fullt” utstyrte for det antall som der er sengeplasser til.
Kjøkkenet er godt utstyrt. Sengetøy og håndklær inngår ikke i leieprisen, men dette kan dere ha med selv eller leie hos oss for kr 150,- pr. sett.
Campinghytter og koier har dusj og toalett inne i kjelleren på Gjestegården, inngang på baksiden i blå dør.

Vi ønsker dere velkommen til Budor og håper dere får et trivelig opphold!

 

Translate »