Nytt løypekart for Hedmarksvidda

Hamar og Hedemarken Turistforening har laget et helt rykende ferskt løypekart for Hedmarksvidda! Alle inntektene går direkte til de tre løypeselskapene.

Nytt løypekart over Hedmarksvidda har bedre kartgrunnlag, større område (helt inn til Hamarsæterhøgda og koblingen mot Birkebeinerløypa fra Bringbu) og viser for første gang hvilke løyper som er kjørt for fristil. Kartet har verdi kr 50,- og vi oppfordrer alle til å støtte løypekjøringen på Hedmarksvidda. Velg hvilket av de tre løypeselskapene du vil støtte med kr 50,- eller mer og VIPPS til:

  • Løtenløyper, som kjører opp skiløyper i Løtenfjellet fra Budor, i Mosjømarka og andre områder i bygda: VIPPS nr. 124323
  • Hedmarken Turistløyper VIPPS nr. 505496
  • Vollkoia turløyper VIPPS nr. 138485

Kartarbeidet er koordinert av Hamar og Hedemarken Turistforening og støttet av Sparebankstiftelsen Hedmark.

Det fantastisk flotte løypenettet på Hedmarksvidda er et resultat av et stort spleiselag og vi vil minne om at det er viktig at brukerne også bidrar med frivillig støtte. Les mer om Hedmarksvidda i denne artikkelen som stod i HHT-nytt i mars 2021: Hedmarksvidda – et stort spleiselag. 

Det nye kartet speiler de løypene man kan følge statusen på via skisporet.no område Hedmarksvidda, Budor og Hedmarksvidda nord.

utsnitt løypekartet

Translate »