Turbok med 90 turforslag!

Den 10. mars fylte Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT) 90 år, og i den forbindelse lanserte de sin jubileumssatsing som nå er i salg: En turbok med 90 turer i Stange, Løten, Hamar og Ringsaker!

«Vi i Hamar og Hedemarken Turistforening har det siste året jobbet med å forberede utgivelse av en praktisk turbok med 90 turforslag med fotturer i Stange, Løten, Hamar og Ringsaker. Boka har et praktisk format, så den passer til å ha med i sekken ut på tur. Vi håper den inspirerer til å gå nye turer og bli bedre kjent både for de som bor her, eier hytte eller de som kommer tilreisende»

De 90 turene har alle fått to sider beskrivelse med tekst, bilder og spesiallagde kartutsnitt som viser akkurat den turen. Det er også oversiktskart som viser hvor alle turene er. I tillegg er det innledende tekster om boka og om friluftsliv. Det er Hamar Media, IdeTrykk, som har utformet det grafiske og trykker boka. Se eksempel fra boka:

«Vi har samarbeidet med mange andre lokale lag/foreninger som driver med merking og skilting av stier i området for å få til denne boka. Tusen takk for alle bidrag! Det er lagt ned massevis av dugnadstimer både i felten og for å få til selve boka. Det er for eksempel omlag 50 forskjellige fotografer!»

Det er stort spenn i turene fra bynære til turer i fjellet – og turene er godt fordelt i alle de fire kommunene. Vanlig utsalgspris er kr 250,-

Boka fåes kjøpt i HHT- butikken i Hamar, eller se her en oversikt over forhandlere som selger turboka:

Budor Gjestegård
Intersport Moelv AS
Sport1 Olrud
Sport1 Brumunddal
Sport1 CC stadion, Hamar
ARK, Brumunddal
Gravdahl bokhandel, Hamar sentrum
Norli Maxi bokhandel, Maxi
ARK CC stadion, Hamar
Fredheim gårdsutsalg i Stange
Circle K, Stange sentrum
Europris i Løten sentrum 
Løten nærstasjon
Joker Brenneriroa, Løten
Norli Kremmertorget, Elverum
Ark Amfi Elverum
Turistkontoret i Brumunddal
Vandrerskoen på Lillehammer

Vi ønsker riktig god tur på nye eller kjente trakter!

Translate »