Ny samarbeidspartner på Budor

Vi gleder oss over å ha fått med oss Eventlaget som samarbeidspartner på Budor. Dette er et veldig viktig steg i å skape en kvalitetsorientert og bærekraftig helårsdestinasjon på Budor, ved porten til Hedmarksvidda. På Budor skal det legges ned en stor innsats i mer aktivitet framover, som en viktig del av stedsutviklingen og for alle som besøker Budor.

Eventlaget AS har sørget for en rekke arrangementer i Hamarregionen de senere årene. De har skapt Oktoberfest og liv langs mjøskanten i Hamar og nå er selskapet leid inn av Budor AS/Løiten Almenning for å utvikle nye tilbud og aktiviteter på Budor.

Vi kan forsikre at Budor skal fortsatt være Budor, med ro og fred og familievennlig profil, som i dag, men tida var inne for å få inn en profesjonell aktør, som blir et positivt tilskudd til utviklingen og det som skjer på Budor. I dag er det over 1 000 hytter i området og nye hyttefelt er under utbygging. I første omgang bygges det nå infrastruktur for 190 nye hyttetomter, så langt i år er 56 av disse tomtene solgt. Det betyr at det blir flere folk på Budor, og vi må ha aktiviteter og opplevelser å tilby.

Sammen med Eventlaget har vi satt sammen et årshjul med aktiviteter og arrangement på Budor for resten av året og hele 2022.

Østlendingen har skrevet om samarbeidet, les hele artikkelen her
Hamar Arbeiderblad har skrevet om samarbeidet, les den her

Vi gleder oss til å skape aktivitet og arrangement til glede for dere!

FOTO: Hamar Arbeiderblad, Hanne Maren Torpen Hokstad f.v. Espen Bjørkheim daglig leder i Eventlaget, Hilde Nyborg Fischer markedssjef i Løiten Almenning/Visit Budor og allmenningsbestyrer Endre Jørgensen.

 

 

Translate »