Måneskinnstur til Klekkefjellet

Lørdag 27. februar, kl. 17.00 – 19.00 arrangerer Barnas Turlag Løten måneskinnstur til Klekkefjellet på Budor! Dette er en utrolig fin liten miniekspedisjon for små og store, med fokus på opplevelsen og bålkos. Pga. nye koronarestriksjoner er turen kun for deltakere som er bosatt i Løten kommune.

Kort om turen:
Fra Budor til Klekkefjellet er det en lettgått skitur på ca. 1,6 kilometer, med en liten stigning like før vi er framme. Vi krysser fingrene for klarvær og måneskinn over Hedmarksvidda, så koser vi oss i bålvarme og medbragt niste på toppen, før vi returnerer til Budor. Ta med hodelykt for sikkerhets skyld.

Varighet på turen: cirka 2 timer

Frammøte: På parkeringsplassen ved Budor Gjestegård, kl. 17.00. Til Budor – ta av riksveg 25 nordover fra Brenneriroa, midt mellom Hamar og Elverum. Bompenger 70 kr, les mer her.

Turledere: Terje Evensen tlf. 41679751 og Stig Handegård tlf. 97071340

Påmelding: Det er pr. i dag krav om registrering med navn og telefonnummer av alle deltagere på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Meld deg på via denne siden, send en SMS til turleder eller registrer deg hos turleder ved oppstart. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

God tur!

 

Translate »