Internett og TV på hytta

Internett- og TV-løsning på hytta for hytter i nye hyttefelt – Budor Sør og Kubakken:
Denne utbyggingen er ikke en del av kollektivavtalen (som nevnt ovenfor), og dere må bestille de ønskede produktene direkte av Telenor. For spørsmål om priser på tilkoblinger og produkter, finner dere:  www.telenor.no.

Internett- og TV-løsning på hytta for hytter i eksisterende hyttefelt:
Løiten Almenning har inngått avtale med Telenor/Canal Digital om å levere Internett- og TV- tjenester på Budor (i Svaenlia og Budor sentrum). Dette vil gi deg en god og stabil Internettløsning og et stort utvalg av TV – kanaler til en pris som bare borettslagskunder normalt får tilgang til. Inntil videre gjelder tilbudet kun de som har kabel inn til hytta si i dag. Informasjon om utbygging til andre områder på Budor vil vi komme tilbake til. Du vil få følgende for kun kr 538,- inkl. mva pr. mnd:

  • 10 Mb bredbånd med trådløs ruter
  • T-WE – løsning med de mest brukte kanalene
  • Se TV på nettbrett/PC der du ønsker
  • Serviceavtale
  • Ingen etableringskostnad

Fra 1.3.2023 øker månedsprisen til kr 568,- inkl. mva.

Les mer om produkter og tjenester i vedlagte informasjonsark: Produktark Komplett 10 T-We box II Hvis du ønsker høyere bredbåndskapasitet eller ekstra kanaler kan du bestille dette i tillegg ved å ta kontakt med Canal Digital. Det er ikke mulig å velge kun TV eller Internett. For at du skal få tilgang til denne løsningen, må vi ha en bestilling av deg.

Når du bestiller Internett- og TV-tjenestene aksepterer du betingelsene som er beskrevet her: Betingelser for bestilling av Internett

Her kan du bestille Komplett 10 Mb Bredbånd og TV med T-We: Skjema for bestilling  

Forberedelse til installasjon av fiber
I forbindelse med det skal klargjøres for å trekke inn fiber for TV og bredbånd i hyttene, må det legges rør fra tomtegrense til utvendig strømskap på hyttevegg. Røret ligger i kveil sammen med strømkabel ved tomtegrense.

Er det noe dere lurer på, eller er uklart ta kontakt Oneco på tlf 915 02 121, og oppgi at det gjelder Budor.

Translate »