Om Gjestegården

Ved porten til Hedmarksvidda ligger Gjestegården Budor. Her skjer det mye – hele året.
Gjestegården Budor består av restauranten og Skipøb`n vegg i vegg. I tillegg får du både take-away og catering på forespørsel fra Gjestegården eller Skipøb`n.

I restauranten finner du en rikholdig og variert meny – «skimat», som vi liker å kalle det. I tillegg krydres menyen med noen utvalgte middagsretter av og til, samt at kokken byr på 2 og 3 retters middager på annonserte dager. Spesielt i ferier og høytider.

Budor har Norges fineste skiløyper og er et løypenett på mer enn 300 km når du slår det sammen med Vang Almenning som møter Løiten Almennings løyper 5-6 kilometer innover fra Budor. Det snøsikre løypenettet tar nesten ingen ende.

Grupper / Selskaper:
Vi tar imot henvendelser på grupper og selskaper, og vurderer arrangementene fortløpende i forhold til åpningstider og sesong.
Først og fremst er Gjestegården og Skipøb`n åpent for alle i våre normale åpningstider, men hvis anledningen passer – fyller vi på med grupper og selskaper så godt det lar seg gjøre.

På Gjestegården kan du normalt sett booke bord fra klokken 18:00 – fredager og lørdager. Det samme gjelder alle dager i ferier og høytider, hvor vi har åpent alle dager i uken.

For forespørsler, informasjon eller booking av bord: send e-post til post@gjestegarden.no eller ring 625 94 503 og tast #1

For booking av hytter eller leiligheter, kontakt Budor Hytteutleie: post@budor-hytteutleie.no eller benytt online booking.
Budor Hytteutleie samarbeider tett med Gjestegården om bespisning og servering til grupper.

Gjestegården AS v/ Chef Oliver Weber ønsker dere hjertelig velkommen.