Bestilling av ny Internett- og TV-løsning på Budor

Endelig en topp moderne Internett- og TV-løsning på Budor 

Løiten Almenning har inngått avtale med Telenor/Canal Digital om å levere Internett- og TV- tjenester på Budor. Dette vil gi deg en god og stabil Internettløsning og et stort utvalg av TV – kanaler til en pris som bare borettslagskunder normalt får tilgang til. Inntil videre gjelder tilbudet kun de som har kabel inn til hytta si i dag. Informasjon om utbygging til andre områder på Budor vil vi komme tilbake til.

Du vil få følgende for kun kr 479,- inkl. mva pr. mnd: 

  • 10 Mb bredbånd med trådløs ruter 
  • T-WE – løsning med de mest brukte kanalene 
  • Se TV på nettbrett/PC der du ønsker 
  • Serviceavtale 
  • Ingen etableringskostnad 

Les mer om produkter og tjenester i vedlagte informasjonsark: Produktark Komplett 10 T-We Box 2 m HDD og Ruter
Hvis du ønsker høyere bredbåndskapasitet eller ekstra kanaler kan du bestille dette i tillegg ved å ta kontakt med Canal Digital. Det er ikke mulig å velge kun TV eller Internett.

Telenor har allerede startet utbyggingen og vi forventer at de som i dag har Internett/TV fra oss vil ha den nye løsningen innen jul i 2018. 

For at du skal få tilgang til denne løsningen, må vi ha en bestilling av deg. Når du bestiller Internett- og TV-tjenestene aksepterer du betingelsene som er beskrevet her: Betingelser for bestilling av Internett

Her kan du bestille Komplett 10 Mb Bredbånd og TV med T-We. Frist for bestilling er 26. oktober 2018: Skjema for bestilling 

NB! Når vi nå får en ny Internett- og TV -løsning vil dagens løsning avvikles. Hvis du velger å ikke bestille ny løsning vil du derfor miste Internett/TV signaler i din hytte/leilighet. 

 

Translate »