Løypekart for Budorområdet

Løypenettet i Budorområdet og Hedmarksvidda prepareres som normalt inntil videre. I tillegg er det også veldig fint å gå på skaren utover den vidstrakte vidda. Vi har laget et nytt skikart som viser turforslag i Budorområdet, se nedenfor. Skikartet synliggjør godt hvilke løyper som finnes og i disse dager kan det være ekstra fint å prøve ut nye løyper for å få spredning av skiløpere. Vi håper at en skitur kan få en ekstra verdi i en ny og annerledes hverdag. Viktig! Følg de kontinuerlige oppfordringer og råd fra helsemyndighetene, samt hold avstand til hverandre i skiløypa.

Det er fint å være ute på trygg tur i egen regi, og det flotte skiforhold med god plass og luft på vidda og i skogen. Ta med egen mat og drikke og pass på deg selv både fysisk og mentalt💙 Alle serveringshyttene (Målia, Lageråkvisla og Stenfjellhytta) og Budor Gjestegård er stengt inntil videre.

Følg prepareringen av løypenettet på skisporet.no – søkeord Budor.

Ha en riktig god skitur, nyt roen og naturen!

Translate »