fbpx

Risseaktiviteter i vinterferien!

Bli med Risse på aktiviteter i vinterferien!

Fredag 21. februar kl 15.00: Risses orienteringsløype på ski
Dette er en orienteringsløype på ski, hvor barna krysser av for riktig svar på spørsmålene som er langs løypa. Det er to skiløyper, en for de aller minste og en som strekker seg litt lenger. Oppmøte og utdeling av spørsmålsark utenfor Budor Gjestegård, kl. 15.00 – 15.15. Kr 50,- pr. barn. Foreldre og foresatt må følge barna rundt i løypa. Kontant betaling eller Vipps.

Lørdag 22. februar kl 13.00: Risseløype i Koiedalen
Risse har laget en Risseløype i Koiedalen med oppgaver og spørsmål. Det er to løyper, en for de aller minste og en som strekker seg litt lenger inn i skogen. Oppmøte og utdeling av spørsmålsark utenfor peisestua bak Budor Gjestegård, kl. 13.00 – 13.15.
Kr 50,- pr. barn. Foreldre og foresatt må følge barna rundt. Denne aktiviteten er uten ski. Kontant betaling eller Vipps.

 

Translate »