fbpx

Utekino på Budor 21. februar

Fredag 21. februar er det norgespremiere på filmen Fjols til fjells på Budor!

Utekino i påsken og høstferien har blitt en populær tradisjon på Budor, men nå prøver vi oss også på visning i vinterferien. Det er Løten kommune, Løiten Almenning og Budor Gjestegård som sammen arrangerer utekino for hyttefolk og lokalbefolkningen. Utekinoen vises på plassen foran Budor Gjestegård. Dette er et arrangement vi gleder oss skikkelig til å arrangere!

Billetter kr 100,- kjøpes ved inngang. Ledsagerbevis aksepteres. Billettsalget starter ca. kl. 17.00. Billetter kan betales med kontanter eller kort. Et lite antall tilgjengelige benker så ta med selv noe å sitte på. Husk varme klær. Filmen starter ca. kl. 18.00 og varer til ca. 20.00.

Gjestegården har mat- og kiosksalg under kinoen og quiz etterpå

Fra 31. januar er det også forhåndssalg av billetter på Budor Gjestegård (i åpningstiden, kun kontant).

Litt om filmen Fjols til fjells:
Aldersgrense: 9 år
Genre: Komedie
Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon. Filmen er spilt inn i Trysil. Komedien passer for hele familien.

Alt som kan gå galt, går galt i den nye norske påskekomedien Fjols til Fjells. Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon. Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!

Her kan du lese mer om og se trailers fra filmen:
https://www.filmweb.no/film/article1390152.ece

 

 

Translate »