fbpx

Bondens Marked på Budor

Lørdag 22. februar kl. 11.00 – 15.00 kommer Bondens Marked tilbake til Budor! Ca. 15 produsenter fra Bondens Marked vil fylle opp plassen foran Budor Gjestegård med deilig, lokalprodusert mat. Samme dag arrangeres også Munch Vinterfestival, Risses aktivitetsløype for barn og drop in hundekjøring. Dette gleder vi oss til!

Disse aktørene/produsentene kommer til Bondens Marked på Budor:
#Eivindsfuglekasser kommer med fuglekasser for flere fuglestørrelser, #MelbysTradisjonsmat har med kaker og trysilstomp, #BakkenØvre Gårdsmat har håndmat og pultost, egg, #SveenVestre kommer med honning, #Solbrekkekjøtt har med spekemat, #OmmangSøndre nydelig geit ost og andre oster av både ku og geit, #LinneaFinnskogen tar med sirupene med forskjellige smaker og #Soppgleder kommer med bl.a soppsausene sine. #GriniHjemmebakeri har kransekaker og mere til kaffen. Liker du også nordlandslefser selger #godtoghjemmelaget det. #Sandgård har ferske bakevarer, #Gardskjøkkenet har med røkt gravet og varmrøkt ørret.

Les mer om Munch Vinterfestival her
Les mer om Risseløypa i Koiedalen her
Les mer om drop – in hundekjøring her

Hjertelig velkommen til Budor!

Her er stemningsbilder fra tidligere Bondens Marked på Budor:

Translate »