fbpx

Måneskinnstur til Klekkefjellet

Lørdag 8. februar, kl. 17.00 – 19.00 arrangerer Barnas Turlag Løten måneskinnstur til Klekkefjellet på Budor! Dette er en utrolig fin liten miniekspedisjon for små og store, med fokus på opplevelsen og bålkos. I fjor var det over 70 små og store som deltok på denne fine turen, det hadde vært gøy om like mange om ikke flere ble med i år 🙂

Kort om turen:
Fra Budor til Klekkefjellet er det en lettgått skitur på ca. 1,6 kilometer, med en liten stigning like før vi er framme. Vi krysser fingrene for klarvær og måneskinn over Hedmarksvidda, så koser vi oss i bålvarme og medbragt niste på toppen, før vi returnerer til Budor. Ta med hodelykt for sikkerhets skyld 🙂

Frammøte: Budor Gjestegård kl. 17.00.
Skiltet fra rv 25 ved Brenneriroa, midt mellom Hamar og Elverum. Bomveg, les mer om det her

Turledere: Terje Evensen, tlf. 416 79 751 og Ola Johan Rogstad, tlf. 911 27 566
Følg arrangementet på facebook

Måneskinnstur, foto: Christer Gundersen

 

Måneskinnstur, foto: Christer Gundersen

 

 

 

 

Translate »