Hundekjøring på Budor

Vi er veldig glade for å presentere vår nye samarbeidspartner Hedmarksvidda Husky. I samarbeid med Løiten Almenning/Budor vil de fra høsten 2018 tilby hundekjøring på Budor, en aktivitet som er veldig populær for både små og store. Det blir hundekjøring med vogn til snøforholdene er gode nok til bruk av slede. Aktiviteten vil foregå fra Budor Gjestegård. Hundekjøring om vinteren starter i Koiedalen. Der vil det og muligheter for en kaffekopp rundt bålet, samt informasjon om hundene/rase, litt historie og om hundekjøring i praksis.

Det er også mulig å booke inn Hedmarksvidda Husky til Budor på andre datoer (bedrifter, grupper etc.). Ta kontakt på tlf. 478 28 259.
Les mer om Hedmarksvidda Husky her

                                                                          

Translate »